“Unilever” pomogao u čišćenju PU Galeb

by , Objavljeno 21. авг 2014.

Zaposleni iz kompanije “Unilever” u protekla dva dana potpuno očistili podove, staklene površine, grejna tela, kuhinjske prostorije i elemente, toalete i sanitarije unutar 800m2 u vrtiću

Oko 350 mališana iz vrtića “Galeb” u Petrovcu na Mlavi, već početkom septembra, ponovo će krenuti u rekonstruisano obdanište u kome su, zahvaljujući zajedničkoj saradnji Fondacije “Novak Đoković” i kompanije “Unilever”, u prethodna dva dana temeljno očišćeni podovi, staklene površine, grejna tela, stepenište, kuhinjske prostorije i elementi, kao i toaleti i sanitarije.

Posle završenih građevinskih radova, kojima smo otklanjali posledice poplava u ovoj predškolskoj ustanovi, i udahnuli novi život jedinom objektu ovog tipa u Petrovcu na Mlavi, bilo je neophodno uradili temeljnu dezinfekciju i čišćenje vrtića.

U tome su nam pomogli prijatelji iz “Unilevera”, koji su za manje od 48 sati potpuno očistili 800 m2 površine u “Galebu”, sve za zdravlje i dobrobit mališana koji jedva čekaju da se vrate u svoj vrtić.

U skladu sa našom misijom društveno odgovornog poslovanja koju realizujemo širom sveta, odlučili smo da usmerimo kampanju „Cif čisti Srbiju“ ka onima kojima je najpotrebnija, našim najmlađima. Zadovoljstvo nam je da smo zajedno sa Fondacijom Novak Đoković učestvovali na saniranju i čišćenju vrtića „Galeb“

rekao je Ljubomir Milošević, direktor kompanije Unilever Beograd d.o.o. i naglasio da je ovo odličan primer uspešne saradnje koja za cilj ima stvaranje kvalitetnih uslova boravka za našu decu koja su za nas zaista najveće blago.

unilever1

Kako bi se nivo higijene održao i ubuduće, kompanija “Unilever” će vrtiću ostaviti određenu količinu dezinfekcionih sredstava za narednih godinu dana.