Potpisani ugovori i radovi u toku u Novom Bečeju, Srbobranu i Gornjem Milanovcu

by , Objavljeno 18. јан 2017.

Novak Đoković fondacija započela implementaciju projekata u Novom Bečeju, Srbobranu i Gornjem Milanovcu.

Novak Đoković fondacija potpisala je danas ugovor sa Predškolskom ustanovom „Pava Sudarski“ vrtići „Leptirić“ i „Jovanka Dobrosavljev Mica“, čija će dvorišta u narednom periodu opremiti mobilijarom. Vrednost ove donacije je 10.000 evra, a oba vrtića pohađa 320 dece.

Ugovori za opremanje dvorišta potpisani su i sa predškolskim ustanovama u Gornjem Milanovcu, kao i u Srbobranu. U ovom gradu Fondacija sprovodi projekat u saradnji sa internacionalnom školom PRIMA sredstvima prikupljenim na prošlogodišnjem humanitarnom događaju „Prošetaj milju za osmeh“ („Walk a mile for a smile“). Donacija će biti realizovana u tri vrtića – „Pčelica“, „Crvenkapa“ i „Bambi“, u iznosu od 7.600 evra, i obuhvatiće oko 200 mališana.

U selu Pranjani, koje pripada opštini Gornji Milanovac, Fondacija će opremiti i vrtić „Sunce“, a vrednost donacije je 4.000 evra.

Sva tri projekta su sa konkursa 2015/2016. godine i obuhvataju opremanje predškolskih objekata mobilijarom u ustanovama koje pohađa oko 620 mališana.

Novak Đoković fondacija raspisaće konkurs za nove projekte nakon kompletne realizacije programa sa prošlogodišnjeg konkursa.