NDF dobila novog partnera – SAM

by , Objavljeno 3. апр 2014.

Drago nam je što možemo da najavimo što je klub prijatelja Fondacije „Novak Đoković“ od danas jači za još jednog velikog i značajnog partnera, Srpsku asocijaciju menadžera.

Potpis na ugovor o saradnji stavila je Jelena Bulatović, izvršna direktorka SAM i Gorana Džudža Jakovljević, projekt menadžer NDF, a protokolom je predviđeno da SAM u narednom periodu podrži našu Fondaciju u novčanim sredstvima i robi, i to u zavisnosti od projekta.

Saradnja će početi sa podrškom „Školicama života“, na predstojećoj dobrotvornoj aukciji uskršnjih jaja, kao i sa prikupljanjem novčanih sredstava od aprila do juna ove godine unutar SAM. Novac koji bude skupljen biće uručen Fondaciji na velikom skupu Srpske asocijacije menadžera u junu.

Jelena Bulatović je izjavila:

Potpisali smo Protokol o saradnji sa Fondacijom Novak Đoković jer iskreno verujemo da stvaranje boljeg društva u kojem živimo kreće od stvaranja uslova u kojima sva deca i mladi mogu razvijati svoje pune kapacitete. Danas postoje mesta i opštine u Srbiji gde deca nemaju osnovne uslove za zdrav život, obrazovanje, za bezbrižnu igru sa drugarima, za sticanje prvih životnih iskustava. Zato želimo da svojim angažovanjem podržimo projekat „Školice života“ koji je usmeren da se u ugroženim područjima pruži pomoć baš u tom segmentu – da deca uče i igraju se u vrtićima i školicima kao njihovi ostali vršnjaci i da imaju uslove za dalji napredak.

sam-ndf-saradnja-2

Srpska asocijacija menadžera je poslovno udruženje koje okuplja preko 300 menadžera, koji najbolje znaju koliko je bitna stalna i kontinuirana edukacija, unapređenje i nadograđivanje znanja i veština.

Jelena je dodala:

Svako od nas, svaka kompanija, ali pre svega svaki pojedinac malim gestom, malim učešćem može mnogo da doprinese onima kojima je to potrebno, posebno u sferi obrazovanja dece i mladih. Smatram da je pored kompanijskog društveno odgovornog ponašanja, veoma bitno i odgovorno podsticati i ličnu filantropiju i širiti pozitivne priče o uspesima ovakvih akcija. Iskreno se nadam da ćemo na kraju godine imati uređene, obnovljenje, opremljene Školice života u Kraljevu, Vladičinom Hanu, Merošini i Vladimirovcu na radost mališana koji žive u ovim opštinama.