Kompanija Devtech donirala računare Fondaciji Novak Đoković

by , Objavljeno 22. јул 2019.

Fondacija Novak Đoković je od kompanije Devtech d.o.o. dobila na poklon 12 brendiranih računara, monitara, tastatura i miševa. Ova donacija će koristiti našem timu za rad i pomoći će nam da našu misiju ostvarujemo na najbolji mogući način.

Predstavnici kompanije Devtech d.o.o. su isporučili računare u sedište Fondacije i tom prilikom je potpisan Ugovor o doniranju. Ugovor je u ime Fondacije potpisala nacionalna direktorka Maja Kremić, koja je tom prilikom izjavila:

“Zahvaljujemo g. Milovanu Miliću, vlasniku i direktoru kompanije Devtech i njegovom timu na inicijativi i odluci da kompanija Devtech d.o.o. donira 12 računara za potrebe rada našeg tima. Donacija će nam pomoći da naš rad usmeren na obrazovanje i razvoj predškolske dece obavljamo još bolje i efektivnije.”

Sve naše dosadašnje rezultate ne bi mogli da ostvarimo bez velike podrške naših partnera i donatora. Svaka donacija nam pomaže da se korak po korak približimo ostvarenju našeg cilja – da svako dete u Srbiji ima pristup kvalitetnom predškolskom obrazovanju. Kompanija Devtech d.o.o je prepoznala bitnost našeg cilja i svojom donacijom je značajno doprinela našoj misiji.

O kompaniji Devtech:  Verujemo da sjajna tehnoločka rešenja pomažu kompanijama da rastu. Devtech je globalni tehnološki partner izgrađen sa ciljem da podrži tu ideju.  Imamo odlične rezultate u oblasti ubrzanja razvoja proizvoda  i tehnoloških mapa, neprimetnog uklanjanja radnih opterećenja i usluga, izgradnje komunikacionih kanala, i pomoći našim korisnicima u pristupu novim kanalima i cloud tržištima. Sa klijentima iz više od 20 zemalja preko 5 kontinenata, i kancelarijama u San Francisku, Londonu, Torontou, Beogradu i Novom Sadu, pomažemo tehnološkim kompanijama da ubrzaju svoj rast.