Imate predlog ili dobru ideju za projekat? Čekamo vas!

by , Objavljeno 3. окт 2013.

IMATE konkretan predlog za projekat koji smatrate da bi Fondacija „Novak Đoković“ trebalo da pomogne? Znate šta sve treba uraditi da biste ulepšali nečije detinjstvo, pospešili uslove u kojima se deca obrazuju, rastu, razvijaju? Posetite naš sajt i pročitajte sveinformacije na koji način da aplicirate, koju dokumentaciju bi trebalo da pripremite i pošaljete sa vašom prijavom, kao i ostale važne smernice u ovoj proceduri.

Ovim putem vas, ujedno, obaveštavamo da je period za slanje spremljenih predloga projekata od 10. oktobra do 10. novembra, svake godine. U ovih mesec dana naš komitet za odobravanje projekata detaljno će razmotriti sve pristigle predloge i izabrati one za koje smatramo da su najbolji i koji dele iste vrednosti sa našom misijom i principima.
Uz poštovanje pomenutog termina, potrebno je poslati i potpun opis projekta koji predlažete, ciljnu grupu koja će biti obuhvaćena time, kao i procenu budžeta.

Pratite naš sajt, jer ćemo vas, preko svih naših kanala, uključujući i zvanične profile na društvenim mrežama, redovno informisati o aplikacijama za projekte, ali i o svim drugim aktivnostima, planovima, partnerstvima.

Dobrodošli u tim Fondacije „Novak Đoković“. Čekamo vaše predloge!