Brend Donesi se pridružio Timu Vajska!

by , Objavljeno 3. Dec 2020.

Cilj ovogodišnje kampanje Sezona darivanja, koja će trajati do kraja januara, je prikupljanje sredstava za otvaranje dva vrtića u selima Vajska i Ljubiš. Brend Donesi se već pridružio timu Vajska i zajedno sa našom Fondacijom pokrenuo inicijativu “Donesi još jedan vrtić u Srbiju”.

Prepoznajući važnost ulaganja u rani razvoj dece u Srbiji, brend Donesi, regionalni lider u online naručivanju i dostavi, je odlučio da se priključi našoj kampanji Sezona darivanja. U okviru akcije“Donesi još jedan vrtić u Srbiju”,  korisnici usluga brenda Donesi, imaće priliku da u naredna tri meseca doniraju sredstva uz pomoć kojih će Fondacija Novak Đoković otvoriti vrtić za 80 mališana iz sela Vajska, opština Bač.

Kako biste se uključili u kampanju #donesiradost sve što je potrebno da uradite jeste da prilikom plaćanja svoje narudžbine na Donesi aplikaciji ili sajtu, odaberete opciju plaćanje karticom, kliknete na dugme Želim da učestvujem u kampanji Donesi još jedan vrtić u Srbiju i odaberete iznos svoje donacije. Novac koji donirate za kampanju biće prosleđen Fondaciji Novak Đoković kao korisniku sredstava potrebnih za otvaranje vrtića u selu Vajska.

Nakon skoro 15 godina poslovanja u Srbiji tokom kojih smo sprovodili različite društveno odgovorne
projekte, poželeli smo da ovog puta u njih uključimo i naše korisnike. Fondacija Novak Đoković bila je naš prvi izbor partnera i sigurni smo da je ovo tek početak jedne lepe i uspešne saradnje. – istakao je Srđan Stanković, Generalni direktor Donesi za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Da li znate da svojom donacijom od samo 100 rsd, učestvujete u kupovini drvenih boja i flomastera? Donacijom od 500 rsd obezbeđujete knjige i slikovnice, dok za iznos od 1000 rsd, mališanima iz sela Vajska omogućavate igračke, mozgalice, edukativne igre pamćenja i ostale igračke za finu motoriku koje su veoma važne za njihov razvoj i srećno odrastanje. Udruženim snagama možemo mnogo više, a ima li šta lepše od dečije radosti?

Kako možeš da se pridružiš kampanji?

1. Izaberi svoj tim

Na ovom linku možeš izabrati kom timu želiš da doniraš –  timu Vajska ili timu Ljubiš. Upoznaj se sa skrivenom lepotom ovih mesta i njihovim malim zajednicama. Pozovi prijatelje, porodicu, kolege i napravite od toga avanturu. Vaše malo njima može značiti mnogo! Ne zaboravi da nam uz donaciju napišeš i par reči zašto si izabrao da podržiš našu kampanju i zašto je za tebe značajno ulaganje u rani razvoj. Zajedno delimo važnu poruku za sve!

2. Predloži svojoj kompaniji da se pridruži

Ukoliko i tvoja kompanija poput brenda Donesi prepoznaje značaj ulaganja u rani razvoj dece u Srbiji i deli naše vrednosti, predloži im da se pridruže našoj kampanji! Izaberite svoj tim i neka to bude jedan od vaših novih poslovnih ciljeva. Uvek smo spremni da stvaramo sjajne inicijative zajedno i da čujemo nove ideje, zato pišite nam na giving@novakdjokovicfoundation.org.

U opštini Bač nema dovoljno mesta u vrtiću za svu decu. Zato se Brend Donesi pridružio Sezoni Darivanja i timu Vajska i zajedno sa našom Fondacijom pokrenuo inicijativu "Donesi još jedan vrtić u Srbiju".

U selu Vajska nema dovoljno mesta u vrtiću za svu decu. Zato se Brend Donesi pridružio Sezoni Darivanja i timu Vajska i zajedno sa našom Fondacijom pokrenuo inicijativu “Donesi još jedan vrtić u Srbiju”.

3. Pošalji SMS

Ukoliko nisi obožavatelj online doniranja, takođe možeš donirati putem SMS-a. Za sve korisnike VIP, TELENOR I TELEKOM mobilnih operatera otvoren je poseban humanitarni broj 2205, koji simbolično predstavlja datum Novakovog rođendana, a cena poruke iznosi 100 dinara.

4. Podeli vest o našoj kampanji

Prati priče o meštanima sela Vajska i Ljubiš na našem bloguFacebookuTwitteruInstagramu,i LinkedInu.  Podeli ih na svojim društvenim mrežama i pozovi prijatelje da se priključe. Ne zaboravi da na objavama taguješ naše profile i staviš #JaSamTimVajska ili #JaSamTimLjubis. Na taj način nam pomažeš da širimo našu NDF porodicu i da se priče iza sela Vajska i Ljubiš daleko čuju.